Bemutatkozó

döntés

Papp Gábor ügyvezető igazgató
Magyar Termék Nagydíj, Parlament

Vállalkozásunk - az Ablakszerker Kft. - 2000 óta foglalkozik műanyag nyílászárókkal. Küldetésünk, hogy évtizedes tapasztalatunkkal az elérhető legjobb megoldásokat kínáljuk Önnek!

Korszerű, folyamatosan fejlesztett gépparkunkkal minden igénynek megfelelő nyílászárókat állítunk elő, legyen szó akár hő és hangszigetelési tulajdonságokról vagy éppen betörésvédelemről. Termékeink hosszú távú befektetésnek minősülnek, hiszen optimalizálják otthonának energiagazdálkodását és tartósan növelik ingatlanának értékét.

2012-ben nemzetközi piacra lépett vállalkozásunk, megkezdtük exportértékesítésünket Európában.. Az azóta eltelt években egyre növekedett a külföldre történő termelés mértéke. Az új piacokon újabb igényekkel találtunk szembe magunkat, melyeket legjobb tudásunk szerint kívánunk kielégíteni. A külföldi piacra lépés megkövetelte egy nemzetközileg is helytálló arculat kialakítását, így született meg a GABO ablakok márkanév.

Mindhárom termékcsaládunk kialakításakor alapvető szempont volt a megbízhatóság. Széles választékunkkal a vásárlók teljes körű kiszolgálását céloztuk meg, küldetésünk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb nyílászárókat biztosítsuk. Kollegáink örömmel állnak rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségek bármelyikén. Hisszük, hogy minőségi termékeinkkel jelentősen növelni tudjuk komfortérzetét a mindennapok során.

Lakossági vásárlóink mellett viszonteladók jelentkezését is várjuk. Vevőközpontú szemléletünk jegyében üzleti partnereinknek is tisztességes, korrekt kapcsolatot, kiemelkedő kiszolgálást garantálunk. Legmagasabb besorolású Bisnode tanúsítvánnyal rendelkező vállalkozásként megbízható, stabil szereplője kívánunk lenni a piacnak.


Minősítéseink

Címünk

Sóstó Ipari Park, Amerikai fasor 11-13.
Székesfehérvár
H-8000

E-mail

Ajánlatkérését az ajanlat@ablakszerker.hu e-mail címen jelezheti.

Telefon

+36 22 507 522
+36 70 633 1853
+36 70 633 2726

Bemutatóterem

Hétfő - Csütörtök: 8:00 - 17:00
Péntek: 8:00 - 16:00
Szombat - Vasárnap: Zárva

Gabo Ablakok logo

Vállalkozásunk prémium műanyag nyílászárók gyártására és forgalmazására specializálódott.

Termékcsaládaink
Termékcsaládaink
@ 2000 - Ablakszerker Kft. All Rights Reserved